Rólunk
Irodánk

TEVÉKENYSÉGÜNK
A Tecnocasa 1986 óta nyújt ingatlanközvetítői szolgáltatást, a 9 országban jelen lévő franchise irodáin keresztül.Az ingatlanpiac mélyreható ismeretének és a belső képzési rendszernek köszönhetően, az irodák szakemberei teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani a lakóingatlanok eladása és bérbeadása során.

A Tecnocasa szakértelmének köszönhetően a bonyolultabb ügyek is gördülékenyen haladnak, kiváltképpen az olyan adásvételek, amelyek több iroda összehangolt együttműködését kívánják meg.

A FRANCHISE
Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A TECNOCASA FRANCHISE HÁLÓZAT ERŐSSÉGEI
Jelenlét

Az ingatlanközvetítő ügynökségek aktív jelenléte a területen, és a területek kizárólagos felosztása lehetővé teszi a képviselők számára a helyi ingatlanpiac mélyreható megismerését, a valós eladások, a kereslet és a kínálat adatai alapján.

Know how

A 40 évnyi a tapasztalat az ingatlanszektorban, megmutatkozik a munkamódszerben, az etikában, vagy akár a formanyomtatványokban, annak érdekében, hogy megóvja az eladókat és a vevőket.

Együttműködés

A CRM rendszerünk összeköti a Tecnocasa Csoport irodáit, állandó információcserét biztosítva. Az ingatlanközvetítő irodák közötti kereslet megosztás megsokszorozza annak lehetőségét, hogy az Ügyfél megtalálja a kívánt ingatlant. A rendszer segít a minőségi szolgáltatás nyújtásában, az adatkezelésre és az adatvédelemre vonatkozó jogszabályokkal összhangban.

A Tecnocasa továbbképző iskola

A munkatársak folyamatos képzése tanfolyamokon és kurzusokon keresztül, hogy megismerjék a vállalat egyedülálló know-how-ját.

Munkatársaink

Kevin Sárközi
Képviselő
Vereckei Dániel
Irodavezető
Franchisee
Diciannove Kft.
1191 Budapest, Hunyadi utca, 10-14./D
Tecnocasa Group Logo

Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

árfolyam 14/06/2024
EUR 397.66 HUF

cégünk

Elérhetőségeink

2024 Gruppo T.F.M. Szolgáltató Zrt. - P. IVA 27421275-2-42 - 1068 Budapest, Király utca 102.. Minden ügynökségnek saját tulajdonosa van és önállóan működik.

Adatvédelmi irányelvek | Cookies tájékoztató